DÉDÉ Dance

 

Welkom bij DéDé Dance Uden!

Kom dansen bij de leukste dansschool van Uden. DéDé Dance laat alle dansstijlen aan bod komen. Geen hiphop, dancehall of moderne dans: jij steelt de show met onze unieke dansstijl danceballet. Docentes Claire & Marit geven hier DéDé Danceballet les in Body Vision Healthclub.

Wil je een keer meedoen? 
Een gemiddelde Dance, Dance, Dance-deelnemer is er niets bij. Laat je inspireren door gemotiveerde dansers bij DéDé Dance in Uden. Kinderen tot en met 5 jaar, mogen zélfs 3 gratis proeflessen volgen.

 

Dans je fit, een uur lang plezier

 

Conditie is belangrijk

Na de warming-up volgt altijd een conditienummer. Dat zorgt ervoor dat je tijdens de les aan jouw conditie kan werken. En uiteindelijk beter kunt dansen, want een goede danser heeft uithoudingsvermogen en souplesse nodig. Op een nummer met een dikke beat kun jij als speels kind jouw energie alvast een beetje kwijt.

 

Train jezelf leniger

In een langzamer nummer werken we na de conditietraining aan het verbeteren van lenigheid en houding, want zeker een goede houding is onmisbaar voor een danseres. Hoe klein je als danspupil ook bent, je gaat dankzij de verschillende soorten oefeningen snel vooruit. Met kinderen van 3- tot 5 jaar spelen we veel om ze soepel te leren dansen. Hoe leniger, hoe soepeler je danst. En dat geef zelfvertrouwen!