Fit en vitaal in 30 minuten!

De eGym krachtcirkel stelt sporters in staat om op professioneel niveau te trainen in het fitnesscentrum. De cirkeltraining, bestaande uit acht eGym toestellen, maakt een van de meest moderne, effectieve en tijdbesparende trainingsvormen mogelijk.


Speciaal opgeleide trainers geven je advies als je de toestellen voor het eerst gebruikt. Ze slaan alle toestelinstellingen, zoals je startpositie en bewegingsradius, op een RFID-chip voor jou op. Dankzij deze chip kun je je daarna steeds op het toestel identificeren. Deze wisselt hierdoor automatisch naar de voor jou opgeslagen oefenprogramma's en instellingen. Zo verhoogt de eGym cirkel het trainingscomfort aanzienlijk en vermindert het de kans op letsel als gevolg van verkeerd gebruik van de toestellen.


Op basis van de krachttest die op elk toestel jouw maximale kracht berekent, worden de trainingsgewichten aan jouw persoonlijke trainingsniveau aangepast. Deze test wordt om de zes trainingen herhaald, zodat de trainings continu kan worden aangepast.
Bij standaard gebruik kun je kiezen uit de concentrische en de excentrische trainingsmethoden en zo voor afwisseling zorgen. Bovendien kun je de optimale trainingsfrequentie via het touchdisplay volgen, waardoor je op speelse wijze een optimaal trainingseffect bereikt.


Door je ook voor eGym Premium te registreren, kun je een bijkomend trainingsdoel zoals vetverbranding, spieropbouw, atletiek, body shaping of gezondheidstraining instellen. Deze trainingsdoelen worden gebruikt voor het trainingsgericht sturen van de gewichten en voor een extra periodisering. Daarbij worden ook adaptieve en isokinetische trainingsmethoden geïntegreerd die in de Premium modus ontgrendeld zijn. Deze zorgen voor extra afwisselingsmogelijkheden en een nog accuratere aanpassing van de training op jouw individuele doelstellingen.
Alle trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met het eGym platform en kunnen via de website geraadpleegd en geanalyseerd worden.


  •  

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar eGym zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Contact

BodyVision Healthclub
Hockeyweg, 8
5405 NC Uden

+31 (0) 413 33 16 97
Lesrooster vanaf 20 augustus 2018

Lesrooster vanaf 20 augustus 2018

Geplaatst op: 2018-08-18

Vanaf 20 augustus gaat het nieuwe lesrooster in.  Nieuw zijn Crossfit en Yoga Flow. Kijk bij Aanbod naar het lesrooster op deze site.

Lees meer Meer nieuws
Tarieven 2018

Tarieven 2018

Geplaatst op: 2017-12-07

Tarieven 2018 Hieronder ziet u onze verschillende abonnementen staan en de 2018 tarieven. Abonnement *   2018 1 keer per week ...

Lees meer Meer nieuws