Lessen

 • Zumba

  Zumba

  Zumba, dat 'snel bewegen en plezier maken' betekent, is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende latinmuziek. Het kent geen moeilijke choreografie en is geschikt voor iedereen die van lekker swingen op muziek houdt.

 • Spinning

  Spinning

  Het ideale fietsprogramma voor iedereen die fietsen leuk vindt en op muziek een heerlijke work-out wil. De lessen duren een uur en worden door verschillende instructeurs en instructrices gegeven.

 • Pump

  Pump

  De fitnessinstructeur neemt iedere les een aantal oefeningen op in het circuit. Alle spiergroepen komen aan bod. Op een signaal draaien de deelnemers door naar de volgende oefening. Trainen in een “small group” met intensieve begeleiding.

 • BBB

  BBB

  BBB is een spierverstevigend programma voor het gehele lichaam, met nadruk op de Buik, Billen en Benen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van grondoefeningen, gewichtjes, een dyna-band en een barbell.

 • Pilates

  Pilates

  Door intensiteitwisselingen verbeteren we de kracht van de dieper gelegen spieren. Daarnaast gaan we uit van balans. Met de oefeningen proberen we deze “zwakke” schakels sterker te maken en het lichaam beter in balans te brengen.

 • Steps

  Steps

  Step-aerobics is een vorm van zowel high- als lowimpact vormen! Op stimulerende muziek worden er diverse combinaties gedaan. Deze training is met name bedoeld ter verbetering van je uithoudingsvermogen. Bij deze training is gevoel voor ritme en muziek wel noodzakelijk

 • Carousel

  Carousel

  De les bestaat uit 3 blokken van 30 minuten, waarbij het mogelijk is om per blok in te stromen. De eerste 30 minuten bestaat uit een steples, het 2e blok bestaat uit BBB oefeningen met materialen en het 3e blok zijn pilates oefeningen.

 • Bootcamp

  Bootcamp

  De ultieme uitdaging voor iedereen! Heerlijk in de buitenlucht jezelf helemaal weer opladen. De energieboost die vrij komt met deze training is een aanrader voor mannen én vrouwen.

 • Body Challenge

  Body Challenge

  Het is een korte, intensieve workout die er iedere maand anders uitziet. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jouw lichaam te halen. Iedereen kan daarom mee doen aan deze les, je werkt namelijk op jouw niveau.

 • Powerwalk

  Powerwalk

  Juist voor de beginnende buitensporter bestaat de groepsles powerwalk. 'Walk' staat voor wandelen en de 'power' ontwikkelt u met de oefeningen die onderweg worden gedaan. Een buitenles, wandelen wordt afgewisseld met oefeningen; spierversterkend, balans, coördinatie,

 • Circuit

  Circuit

  De fitnessinstructeur neemt iedere les een aantal oefeningen op in het circuit. Alle spiergroepen komen aan bod. Op een signaal draaien de deelnemers door naar de volgende oefening. Trainen in een “small group” met intensieve begeleiding. De trainingsintensiteit wordt

Spinningles op woensdagavond komt te vervallen!

Spinningles op woensdagavond komt te vervallen!

Geplaatst op: 2018-02-14

Lees meer Meer nieuws
Openingstijden Carnaval

Openingstijden Carnaval

Geplaatst op: 2018-02-03

Tijdens de Carnaval zijn wij op Maandag 12-02 gesloten. Dinsdag t/m vrijdag zijn we vanaf 08:00 geopend en sluiten op de normale tijden. Dinsdagavond vervallen de total body en de pilatesles. Woensdagavon...

Lees meer Meer nieuws